Studium Diplomované všeobecné sestry po absolvování bakalářského studijního programu Zdravotnické záchranářství - Reger, Aleš (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato práce zkoumá informovanost studentů studijního programu Zdravotnické záchranářství o možnostech jejich dalšího vzdělávání. Zkoumá, co studentům přijde kladné a záporné na momentální nabídce navazujících magisterských programů a specializačních kurzů. Práce primárně zkoumá zájem studentů o studium Diplomované všeobecné sestry po absolvování Zdravotnického záchranářství, a to jako jednu z možností získání nových studijních příležitostí k absolvování kurzů a programů pro všeobecné sestry.
Study of a Registered Nurse after completing the bachelor's degree program in Emergency Medical Services
Keywords: diplomovaná všeobecná sestra; zdravotnický záchranář; vzdělávání; certified general nurse; paramedic; education