Analýza zahraniční učebnice chemie a její porovnání s českými ekvivalenty - Polášek, Jan (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se věnuje celkovému hodnocení učebnice chemie německých autorů a porovnání její úrovně s obdobnými učebnicemi vydanými u nás.
Keywords: pedagogika; výuka; funkce učebnice; chemie; hodnocení učebnic