Marketing neziskové organizace - Kašparová, Eva (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou marketingu Domu dětí a mládeže Holice prostřednictvím "5P", SWOT analýzy. Provedena je také analýza ekonomiky.
Marketing of unprofitable organization
Keywords: Marketing; Marketingový mix; Neziskové organizace; SWOT analýza