Vývoj mobilní automatické klikací hry pro platformu Android - Derner, Luděk Tyler (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato práce se zabývá vývojem mobilní aplikace pro platformu Android. Jedná se o automatickou klikací hru a jejím cílem je zničit zeď. Aplikace je tvořena v Android Studiu za pomocí programovacího jazyka Kotlin. Uživatel má také možnost uložení svých dat po přihlášení přes Google za pomocí Firebase.
Development of a mobile auto-clicking game for the Android Platform
Keywords: mobilní aplikace; Android; Kotlin; JSON; Firebase; hry; mobile application; Android; Kotlin; JSON; Firebase; games