Úloha motivace při osvojování cizího jazyka na různých věkových úrovních - Markvartová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci zkoumá úlohu motivace při osvojování angličtiny v různých věkových skupinách.
The Role of motivation in learning a foreing language on various age levels
Keywords: anglický jazyk; motivace; učení; věk