Směnka a její využití - Volkov, Jan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce objasňuje základní pojmy směnečného práva. Charakterizuje směnku, popisuje výhody a nevýhody směnek, jejich využití a seznamuje s průběhem eskontního úvěru u vybraných bank v ČR.
Bill of exchange and its utilization
Keywords: cenné papíry; směnečné právo; směnky; eskont