Bytová problematika a její řešení v Hradci Králové - Heřmanský, David (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci analyzuje bytovou situaci v ČR, zabývá se státní podporou na bydlení. Blíže je sledována bytová situace v Hradci Králové a finanční nástroje řešení této otázky.
Problems of habitation and its solution in Hradec Králové
Keywords: bydlení; bytová politika; státní podpora; Hradec Králové; Česká Republika