Rozhodování o novém skladu pro podnik reverzní logistiky - Sebránková, Eva (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá rozhodováním zavedeného podniku reverzní logistiky o případném vybudování nového skladu na základě optimalizace zejména dopravních a provozních nákladů. Jedná se o podnik, který se zabývá výkupem, svozem, skladováním a úpravou odpadních minerálních olejů od zákazníků, a to za účelem jejich dalšího prodeje své mateřské společnosti.
Decision on the new warehouse for the reverse logistics enterprise
Keywords: reverse logistic; warehouse location; localization method; optimal location; evaluation the effectiveness of investment; reverzní logistika; lokalizace skladu; lokalizační moment; optimální umístění; hodnocení efektivnosti investice