Zajištění na důchod - Hilscherová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá důchodovým systémem v České republice a zaměřuje se na možnosti spoření na důchod. Teoretická část obsahuje popis důchodových reforem, porovnání doplňkového penzijního spoření a penzijního připojištění a další produkty, které mohou být vhodné ke spoření. V praktické časti je provedena komparace vybraných produktů.
Retirement security
Keywords: důchod; spoření; důchodové reformy; penzijní spoření; pension; savings; pension reform; retirement savings