Regionální politika EU - charakteristika NUTS II - Hovorka, Viktor (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá regionální a strukturální politikou Evropské unie.
Regional policy of the European union the NUTS II region characteristics
Keywords: Regionální politika; Evropská Unie; Strukturální fondy; NUTS 2