Discipline in ELT classrooms - Andrš, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá kázní v hodinách anglického jazyka, kázeňskými přestupky, teoriemi, faktory ovlivňujícími kázeň, dále školní kázeňskou politikou, třídními pravidly chování a především způsoby prevence kázeňských problémů.
Kázeň v hodinách anglického jazyka
Keywords: vyučování; Anglický jazyk; kázeň; tresty; prevence