Hodnocení pracovníků v podniku Česká pošta, s.p. - Hagarová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza hodnocení pracovníků ve firmě Česká pošta,s.p.. Porovnání a výběr optimální hodnotící metody.
Evaluation of employees of Česká pošta, s.p. company
Keywords: Česká pošta s.p.; personální management; Lidské zdroje; hodnocení; pracovní výkonnost