Finanční analýza společnosti Trh Transport Spedice, s.r.o. - Kopečná, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza finanční situace společnosti Trh Transport Spedice, s.r.o. v letech 1999-2002. Vyhodnocení výsledků a návrh opatření na zlepšení zjištěných nedostatků.
Financial analysis of the company Thr Transport Spedice, s.r.o.
Keywords: Finanční analýza; ukazatele; finanční stabilita; Výnosy