Řízení investičního projektu masozpracujícího závodu - Holasová, Radka (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a hodnocením investičního projektu výstavby nové bourárny, balení a expedice masa ve společnosti Masokombinát Jičín spol. s r.o.. V teoretické části je popsán postup projektování a procesy řízení projektu. Dále jsou vymezeny způsoby financování investičních projektů. V neposlední řádě je seznámeno s metodami hodnocení efektivnosti investičních projektů a finanční analýzou. V další části je představena společnost Masokombinát Jičín spol. s r.o. - profil a historie společnosti, vlastnická struktura, management, strategie a cíle společnosti, výrobní sortiment a finanční situace. Při analýze a hodnocení investičního projektu je popsán projekt, zhodnocena jeho efektivnost a finanční situace společnosti.
Management of the investment project of the meat company
Keywords: Investice; investiční projekty; hodnocení investic; Finanční analýza; způsoby financování; potravinářský průmysl; Investments; investment projects; investments evaluation; Financial analysis; possibilities of financing; food processing