Řízení investičního projektu - Partizenkova, Viktoriya (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce popisuje řízení investičního projektu incomingové cestovní kanceláři. V první části popisují teoretický úvod o obecném pojetí co to je investiční projekt. Představují incomingovou společnost, její vznik, historii a profil podnikání. Praktická část je zaměřena na sledování ekonomických ukazatelů společnosti, ukazatele které jsou v přímé vazbě s pořízením investičního projektu a analýza rizik. Závěr práce obsahuje zhodnocení celkové analýzy a návrhy opatření pro kvalitní poskytovaní služeb.
Management of the investment project
Keywords: projekty; software; incoming; outgoing; incomingová cestovní kancelář; projects; software; incoming; outgoing; incoming travel agency