Posouzení efektivnosti zavedení EMS v dopravní organizaci - Henzlová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se zabývá problémem zavedení environmentálního managerského systému (EMS) v podniku DKV Česká Třebová. Popisuje vliv činnosti DKV na životní prostředí a navrhuje možná řešení a úspory.
Expertise on efficiency of EMS implementation in transport company
Keywords: Doprava; dopravní organizace; environmentální systém řízení; Životní prostředí