Srovnání výsledné a plánované kalkulace ve VCHZ Synthesia, a.s. - Kuchynka, Radovan (Univerzita Pardubice, 1996)
V práci jsou analyzovány současné výsledné a plánované kalkulace prováděné ve VCHZ Synthesia a.s., jejich vzájemná porovnatelnost a shoda se skutečností. Jsou posouzeny a porovnány vzájemné plánové a výsledné kalkulace pro jednotlivé roky.
Keywords: kalkulace; VCHZ Synthesia Semtín