Optimalizace nákupního procesu za podpory informačního procesu SAP - Švarcová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá optimalizací nákupní proces u dvou uhelných elektráren na severu Čech, a to elektrárny Ledvice a elektrárny Počerady. Hlavním cílem této diplomové práce je na základě analýzy současného stavu, a s respektováním strategických cílů ČEZ, a.s. navrhnout dispoziční řešení a zhodnotit přínos nového návrhu.
The optimalisation of purchasing trial with the database support of SAP
Keywords: Optimalizace; Optimalization; nákupní proces; PASSPORT; SAP SRM; purchasing trial