Názory zdravotnických záchranářů na guidelines České resuscitační rady - Tajovská, Tereza (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá názory zdravotnických záchranářů na guidelines Evropské resuscitační rady. Teoretická část je zaměřena především na kardiopulmonální resuscitaci, zdravotnickou záchranou službu, a koncepci Guidelines Evropské resuscitační rady. Praktická část je tvořena dotazníkovým šetřením, a analýzou získaných výsledků. Hlavním cílem výzkumné části je zjistit, názory zdravotnických záchranářů zvolené ZZS na doporučené postupy(guidelines) Evropské resuscitační rady při využívání v praxi.
Paramedics' views on the Czech Resuscitation Council guidelines
Keywords: kardiopulmonální resuscitace; guidelines; zdravotnický záchranář; cardiopulmonary resuscitation; guidelines; paramedic