Marketingová komunikace ve veřejné správě - Škarabelová, Simona (Univerzita Pardubice, 2006)
Příspěvek se snaží postihnout rozsah marketingové komunikace ve veřejné správě. Z nástrojů marketingové komunikace, které lze ve veřejné správě aplikovat, je pozornost věnována sponzoringu, public relations, komunikaci v místě organizace, veletrhům a výstavám a internetu. Právě ten má velký potenciál pro budoucnost marketingové komunikace ve veřejné správě, vč. public relations.
Keywords: Marketing; Marketingová komunikace; sponzoring; Public relations; komunikace v místě organizace; výstavy a veletrhy; marketingová komunikace na Internetu; veřejná správa