Regionální politika Rakouska : (srovnání spolkových zemí - územních jednotek NUTS 2) - Chromý, Jan (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá regionální politikou Rakouska, zaměřuje se také na vyčlenění finančních podpor ze strukturálních fondů určených pro Rakousko na léta 2000-2006 a obsahuje komparaci spolkových zemí pomocí statistických metod.
Regional policy of Austria(comparison of provinces - territorial entities NUTS 2)
Keywords: Rakousko; regionální ekonomika; Regionální politika; Strukturální fondy; strukturální politika