Posouzení výhodnosti outsourcingu vybraného procesu v podniku - Kropáček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je věnována posouzení výhodnosti outsourcingu propagace s využitím online nástrojů v případě internetového obchodu. Obsahuje několik analýz, které napomáhají k posouzení samotné výhodnosti. Dále je outsourcing a online propagace zkoumána i v teoretické rovině, kdy jsou analyzovány výhody, nevýhody, rizika a důvody k outsourcingu.
Appraisal of outsourcing's advantageousness in chosen enterprises's process
Keywords: posouzení; výhodnost; outsourcing; propagace; analýza; appraisal; advantageousness; outsourcing; promotion; analysis