Návrh na zdokonalení systému pro správu doručování objednávek ve vybrané firmě - Špronglová, Natálie (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou mobilní aplikace pro rozvoz jídel z hlediska jejího využití řidiči a možnosti jejího vylepšení. Hlavním cílem je optimalizace funkčnosti aplikace a logistiky rozvozového procesu, přičemž důraz je kladen na efektivní plánování tras, organizaci doručovacích okruhů, úroveň informovanosti řidičů a dostupnost zpětné vazby ve formě statistických dat.
Proposal for improvement of the order delivery management system in the selected company
Keywords: rozvoz; doručení objednávky; řidiči; mobilní aplikace; delivery; order delivery; drivers; mobile app