Optimalizace skladování firmy Autodoprava Ladislav Dědek - Dědek, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá významem skladování a skladů v podnikové logistice. V praktické části práce analyzuje skladování firmy Autodoprava Ladislav Dědek. Na základě analýzy skladování byly rozpoznány nedostatky ve skladování. Závěr práce je věnován vytvořeným návrhům na zlepšení skladových operací.
Stocking optimalization in Autodoprava Ladislav Dědek company
Keywords: Stocking; stores; warehousing systems; Logistics; Inventory management; Skladování; sklady; skladovací systémy; Logistika; Řízení zásob