Chování spotřebitele při nákupu vybraného druhu výrobku - Brzák, Jan (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce "Chování spotřebitele při nákupu vybraného druhu výrobku" si klade za cíl popsat a pochopit spotřebitelské chování při nákupu mobilních telefonů. Základem celé práce je tvorba dotazníku na dané téma, zpracování dotazníkového šetření a následná analýza získaných informací. Výsledky práce mohou sloužit různým distributorům mobilních telefonů a přispět k pochopení chování spotřebitele.
Consumer's behavior when buying a selected type of product
Keywords: marketingový mix; osobnost spotřebitele; spotřební chování; kupní rozhodovací proces; dotazníkové šetření; marketing mix; consumer's personality; consumer's behavior; purchase decision process; questionnaire survey