Pojistné události v rámci silniční dopravy - Novotná, Martina (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je zaměřena na otázku pojistných událostí v silniční dopravě. Zabývá se především procesem likvidace pojistných událostí, převážně pak řešením dopravní nehody a následnou likvidací pojistné události. Hlavním bodem práce je řešení otázky rizikovosti užití asistenčních služeb při dopravní nehodě.
Insurance claims in road transport
Keywords: pojistné události; likvidace pojistné události; dopravní nehody; asistenční služby; rizika; insurance claims; claim settlement; traffic accidents; roadside assistance; risk