Bezkontaktní odbavovací systém v podmínkách DPmP a. s. - Grygarová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou odbavovacích systémů MHD, současným odbavovacím systémem MHD Pardubice, možnostmi a návrhem bezkontaktního odbavovacího systému MHD Pardubice.
Contactless dispatching system in conditions of DPmP a. s.
Keywords: městská hromadná doprava; Dopravní podnik města Pardubic; odbavovací systémy; Doprava; Pardubice