Podnikové vzdělávání se zaměřením na jazykovou výuku - Šimek, Libor (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci popisuje situaci na dnešním trhu s jazykovou výukou. Zaměřuje se na výuku v podnicích. Zkoumá nabídku 90 jazykových institucí v Praze a analyzuje ji.
Professional education with a view of language teaching
Keywords: podniky; vzdělávání pracovníků; jazyky; nabídky