Návrh programu týmového vzdělávání v dopravním podniku - Makovská, Dana (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu vzdělávání v DPmHK,a.s., návrh programu vzdělávání. Moderní metody vzdělávání a jejich aplikace v DPmHK.
Project program of the team education in the transport firm
Keywords: vzdělávání pracovníků; dopravní podniky; Analýza