Návaznost letecké a železniční dopravy a její aplikace v ČR a v Evropě - Palán, Michal (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce se věnuje možné spolupráci letecké a železniční dopravy na kvalitnějším uspokojování přepravních potřeb veřejnosti.
Connectivity of air and rail transport and its application in the Czech Republic and in Europe
Keywords: Air transport; railway transport; connectivity; intermodality; Letecká doprava; železniční doprava; návaznost; intermodalita; Česká Republika; Evropa