Gebrauch und Bedeutung der Modalverben - Řádová, Monika (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se týká způsobových sloves. Je prezentováno strukturní, sémantické, významové hledisko způsobových sloves.
Použití a význam způsobových sloves
Keywords: němčina; způsobová slovesa