Mzdový systém v ČR - Grunová, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na systém odměňování v České republice. Teoretická část se zabývá obecně mzdovou problematikou, daňovým zatížením, zdravotním a sociálním pojištěním a účtováním mezd. Praktická část je zaměřena na mzdy v konkrétní firmě, na postupný růst mezd a porovnání se zahraničím.
Wage system in Czech Republic
Keywords: odměňování; mzda; plat; mzdové formy; daně; sociální pojištění; zdravotní pojištění; reward system; wage; salary; payroll form; taxes; social insurance; health insurance