Studie možnosti vytvoření integrovaného dopravního systému v Ústí nad Labem - Blažková, Květa (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá rozborem podmínek pro vznik integrovaného dopravního systému v okrese Ústí nad Labem.
Keywords: silniční doprava; hromadná doprava osob; Integrovaný dopravní systém; Ústí nad Labem