Role public relations v neziskovém sektoru v Pardubicích - Novotná, Eva (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je věnována postavení a roli public relations v neziskovém sektoru v Pardubicích. V práci se věnuji shrnutím základních informací o neziskovém sektoru a též problematice public relations (historie, definice, nástroje PR, PR v neziskovém sektoru, PR kampaň v neziskovém sektoru). Výzkum se zaměřil na zjištění role PR v neziskových organizacích se sídlem v Pardubicích (využívání, financování, nástroje PR, perspektivy PR do budoucna). Na závěr byla provedena swot analýza projektu vybrané neziskové organizace a sepsána doporučení pro další vývoj.
Role of the public relations in non-profit sector in Pardubice
Keywords: neziskový sektor; neziskové organizace; public relations; swot analýza; tisková zpráva; non - profit sector; non - profit organizations; public relations; swot analysis; press release