Pojištění jako jeden z nástrojů ke snížení rizika zadluženosti - Staňková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato diplomová práce se bude zabývat analýzou vývoje zadlužování a specifikací rizik souvisejících s jejím růstem. Následně budou popsány příčiny zadlužování a jejich prevence. Ke snížení rizika zadlužování budou analyzovány možnosti pojištění. Závěr práce bude věnován komparaci a volbě pojistných produktů.
Insurance as one of the tools to reduce the risk of indebtedness
Keywords: zadluženost; dluhy; úvěry; rizika; pojištění; indebtedness; debt; loan; risk; insurance