Problematika vzdělávání dospělých se zaměřením na doplňující pedagogické studium - Stránská, Lenka (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce je věnována celoživotnímu vzdělávání se zaměřením na doplňující pedagogická studia. Teoretická část se věnuje typům celoživotního vzdělávání, psychickému a osobnostnímu vývoji dospělých. Praktická část obsahuje dotazníkové šetření na třech univerzitách, kdy hlavním cílem výzkumu je zjištění nejsilnější motivace ke studiu.
Problems of adults education focused on complementary pedagogical studies
Keywords: andragogika; doplňující pedagogické studium; dospělost; motivace; andragogy; complementary pedagogical study; adulthood; motivation