Odpovědnost a zavinění v trestním právu - Chromová, Lucie (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se v práci zabývá odpovědností a zaviněním v trestním právu. Zkoumá jejich vzájemný vztah, souvislosti a okolnosti, které je ovlivňují.
Liability and the guilt in punitive law
Keywords: trestní právo; trestná činnost; odpovědnost; vina