Fúze v bankovnictví - Uhlárová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato diplomová práce popisu fúze a akvizice v českém bankovnictví. Součástí práce je analýza akvizice Živnostenské banky.
Mergers in the Banking System
Keywords: merger; acquisitions; Czech banking system; financial analysis of acquisition in Živnostenská banka; fúze; akvizice; český bankovní systém; finanční analýza akvizice v Živnostenské bance