Analýza personální politiky vybrané firmy - Lébl, Matěj (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářské práce je věnována teorii personální politiky a vybraných součástí, jako je personální plánování, získávání a výběr pracovníků, odměňování a vzdělávání pracovníků, hodnocení pracovníků a pracovní podmínky a péče o zaměstnance. Následně je popsáno, jak se k jednotlivým činnostem přistupuje ve vybraném podniku. Vybraný podnik se zabývá výrobou průmyslových těsnění a řadí se mezi velké podniky. V závěru práce následuje vyhodnocení zjištění, SWOT analýza a návrhy změn, které by měly vést ke zlepšení v rámci provádění personální politiky.
The Analysis of Personnel Policy in Chosen Company
Keywords: Personální politika; personální strategie; personální řízení; benefity; Personnel policy; personnel strategy; personnel management; benefits