Bankovní produkty pro studenty v ČR - Kubů, Aneta (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá bankovnictvím v České republice a následnou analýzou a komparací bankovních produktů, které jsou v současné době na českém trhu nabízené studentům. V rámci analýzy došlo k porovnání a následnému výběru nejlepší varianty běžného bankovního účtu pomocí metodiky vícekriteriálního rozhodování, a to konkrétně Saatyho matice. Jako varianty byly vybrány běžné bankovní účty nabízené největšími bankovními institucemi v České republice.
Banking products for students in the Czech Republic
Keywords: bankovnictví; rozhodování; Saatyho matice; produkty; studenti; banking; decision-making; Saaty matrix; products; students; multicriteria