Analýza výnosů obchodních bank - Šimková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2016)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza výnosů obchodních bank. Podstatným zdrojem informací o bankách působících na našem trhu jsou výroční zprávy bank a účetní závěrky jako jejich součást. Bude provedena především analýza výnosů obchodních bank a jejich následná komparace. Práce podrobně rozebírá jednotlivé složky výnosů, zabývá se jejich výší a porovnává je.
Analysis revenues of commercial banks
Keywords: banky; bankovní systém; bankovní produkty; výnosy; banks; banking system; banking products; revenues