Vliv reklamy na chování lidí - Prokopcová, Eva (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zaměřuje na spotřební chování jedince, hledá prvky, které mají vliv na výběr výrobku. Ukazuje, že obal, značka, reklama, vnímání prodejce může ovlivnit prodej. Nahlíží do průřezu vývoje reklamy, typy reklam, popisuje vznik, vývoj a přijetí v ČR.
Feedback the advertisement to human conduct
Keywords: Reklama; podpora prodeje; spotřební chování; značky