Spokojenost pacientů s tišením pooperační bolesti - Chromý, Petr (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na tišení pooperačních bolestí, spokojenost pacientů s jejich léčbou bolesti a faktory, které ovlivňují spokojenost pacienta. V teoretické části se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů pro pochopení bolesti, její zvládání a možnosti léčby. Rešeršní část se zabývá posouzením spokojenosti pacientů s tišením pooperační bolesti a jaké faktory ovlivňují jejich spokojenost. Pro získání informací do rešeršní části byla využita metoda literární rešerše. Studie pro literární rešerši byly vyhledány v zahraniční databázi Web of Science.
Patient satisfaction with postoperative pain relief
Keywords: spokojenost pacienta; tišení bolesti; management bolesti; pooperační bolest; patient satisfaction; pain relief; pain management; postoperative pain