Modely řízení aktiv a pasiv banky - Vaníčková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce obsahuje deskripci struktury aktiv a pasiv banky, finanční rizika, která jsou spojena s činností banky, náhodnost depozit, možnosti řízení jednotlivých bilančních položek banky a model řízení aktiv a pasiv banky.
Management models of bank assets and liabilities
Keywords: Bankovnictví; aktiva; pasiva; finanční rizika; banky