Ekologické ukazatele v kombinované přepravě a porovnání s ostatními druhy přepravy - Kusák, Marián (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce se zabývá porovnáním jednotlivých druhů dopravy s možností využití pro kombinovanou dopravu a rozebírá jednotlivé ekologické ukazatele v dopravě. Cílem této diplomové práce je nalézt řešení, jak efektivněji využívat kombinovanou dopravu a minimalizovat zatížení životního prostředí.
An ecological guide in combination of transport and a comparing to other kind of transports
Keywords: Kombinovaná doprava; ekologické ukazatele; Emise; Životní prostředí; Combined transport; environmental indicators; Emission; Environment