Ochrana obyvatelstva komunikace samosprávných orgánů s obyvatelstvem při řešení mimořádných událostí - Zubrová, Petra (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce popíše základní oblasti ochrany obyvatelstva. Dále se především zaměří na vyhodnocení a komparaci připravenosti tří vybraných obcí s rozšířenou působností, na komunikaci s obyvatelstvem před vznikem mimořádné události, během mimořádné události a po odeznění mimořádné události.
Protection of population - communication of local authorities with Ihabitants in emergency situation
Keywords: civil protection; communication; crisis communication; emergency; ochrana obyvatelstva; komunikace; krizová komunikace; mimořádná událost