Pracovní spokojenost a motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti - Hamanová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá pracovní spokojeností a motivací zaměstnanců ve vybrané společnosti. Cílem práce je analyzovat současný stav spokojenosti zaměstnanců a následně navrhnout opatření na zvýšení pracovní spokojenosti zaměstnanců. Pomocí dotazníkového šetření byl zjištěn aktuální stav spokojenosti, kde bylo zjištěno, s čím byli zaměstnanci spokojeni, a s čím spokojeni naopak nebyli. Bylo tedy navrženo několik doporučení, která by mohla pracovní spokojenost ve společnosti zvýšit.
Job satisfaction and motivation of employees in the selected company
Keywords: motivace; spokojenost; zaměstnanci; společnosti; motivation; satisfaction; employees; companies