Návrh zkušebního zařízení pro hydraulické tlumiče - Langmajer, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá návrhem zkušebního zařízení pro hydraulické tlumiče. V první části práce popisuje zkoušení hydraulických tlumičů. V druhé části navrhuje zkušební zařízení. Obsažen je i kinematický rozbor navrhovaného zařízení a pevnostní výpočty hlavních konstrukčních celků.
Angebot der Prüfeinrichtung für die Hydraulikdämpfer
Keywords: dopravní prostředky; technika; tlumiče; zkoušení; zkušební zařízení