Návrh využití geoinformačních technologií ve firmě - Fikejsová, Jana (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem využití geoinformačních technologií ve vybrané firmě. První část práce je věnovaná obecné charakteristice geografickým informačním systémům, jeho využití a také geomarketingu. V druhé části práce bude popsána firma a návrh možného využití geoinformačních technologií v dané společnosti.
Proposal for the use of geoinformation technologies in the company
Keywords: GIS; geoinformační technologie; geomarketing; GIS; geoinformation technology; geomarketing