Marketingový průzkum nákladní dopravy regionu Pardubice - Mrkvička, Radek (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou nákladní dopravy zvolené oblasti - území města Pardubice.
Marketing research of fraight transportation of the Pardubice region
Keywords: nákladní doprava; Region Pardubice; marketingový průzkum